Máte chuť na niečo konkrétne?

3 fantastické dezerty len z 2 ingrediencií

Hriešna čokoládová pena (len z dvoch surovín)

Aj z mála sa dá vyčarovať excelentný dezert!

Keď 2 splynú v 1

Presne tak! V prípade týchto troch dezertov ide skutočne o mágiu a čarovanie. Pretože každý z nich sa skladá len z dvoch úplne obyčajných surovín. Ale keď ich v správnom pomere a správnym spôsobom spojíte v jeden prekvapivý celok, pred vami sa zjaví skvelý dezert, o ktorom si nikto netrúfne tipnúť, že niečo tak delikátne vzniklo spojením dvoch pomerne všedných ingrediencií.

Banán + vajíčko = lievanec

Bez múky, bez mlieka a bez cukru. Zrelý banán dodá fruktózu a vajce bielkoviny. Spoločne vytvoria naozaj delikátny lievanec, ktorý chutí skvele samotný. Ale samozrejme je len na vás ako si ho dochutíte po upečení.  

Banánové lievance bez múky (len z dvoch surovín)
Banánové lievance bez múky (len z dvoch surovín)

Zdravé, sladké a jednoduché. Vyskúšajte tieto vynikajúce lievance, ktoré držia...

Salko + arašidové maslo = karamelka

Karamelizované kondenzované mlieko vymiešame s chrumkavým orieškovým maslom a vzniknutú hmotu vložíme do mrazničky. Vyklopíme, nakrájame a užívame si dokonalú harmóniu dvoch všedných ingrediencií v podobe mäkučkých karameliek.

Arašidové karamelky
Arašidové karamelky (len z dvoch surovín)

Jednoduchý recept na neskutočný dezert len z dvoch ingrediencií. Toto prosto musíte...

Čokoláda + smotana = pena

Ganache z čokolády a horúcej smotany sa postupne zašľahá do šľahačky až vznikne skutočne rozprávkovo jemná pena. Ľahučká a delikátna!

Hriešna čokoládová pena (len z dvoch surovín)
Hriešna čokoládová pena (len z dvoch surovín)

Ľahučká a nadýchaná ako obláčik.

 

Vždy nové a chutné inšpirácie na váš e-mail!

Pridajte na nástenku