Máte chuť na niečo konkrétne?

Morčacie rolky plnené špenátom, bryndzou a paradajkou

Špenát, bryndza a paradajka - lahodná plnka zavinutá v pláte morčacieho mäsa, ktoré je navyše doplnené o lahodnú slaninku. 

Príprava
20min
Úprava
30min
Porcie
4

Ingrediencie

  • 700 g
    morčacie prsia
  • 50 g
    špenát
  • 8 ks
    sušené paradajky v oleji
  • 100 g
    bryndza
  • 8
    slanina
  • 500 ml
    kurací vývar
  • podľa chuti
    soľ
  • podľa chuti
    mleté čierne korenie
  •  
    olivový olej

Postup

  • 1

    Umyté a očistené morčacie prsia nakrájame na hrubšie plátky. Prikryjeme potravinovou fóliou a naklepeme. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a do stredu každého plátku pridáme špenát, bryndzu a sušenú paradajku. Plátky mäsa zrolujeme a zabalíme do plátku slaniny.

  • 2

    Plnené morčacie prsia orestujeme na rozpálenej panvici s olivovým olejom z oboch strán do zlatohneda. Preložíme na plech, podlejeme vývarom zakryjeme alobalom a pečieme v rozohriatej rúre cca 20 minút.

Bon Apétit
Ohodnoťte recept
Pridajte na nástenku