Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Syr nakrájame na kocky. Baklažán umyjeme a nakrájame na väčšie kusy. Šalát umyjeme.
Penne s baklažánom a fetou
Jednoduché vegetariánske cestoviny, ktoré budete mať hotové raz-dva. A tá chuť...

POSLAŤ RECEPT NA MAIL
Url adresa receptu sa odošle na mail, ktorý zadáte. Ak ste prihlasení, je automaticky
predvyplnený Váš azet mail.
Zatvoriť
Ingrediencie
-
250 gpenne (cestoviny)
-
1 ksbaklažán
-
100 gsyr Feta
-
1 hrsťmiešaný listový šalát
-
podľa chutisoľ
-
podľa chutimleté čierne korenie
-
podľa chutisójová omáčka
-
olivový olej
Postup
-
1
-
2
Na panvici rozhorúčime malé množstvo olivového oleja, na ktorom krátko opekáme baklažán, ktorý osolíme, okoreníme a pokvapkáme sójovou omáčkou.
-
3
Uvarené cestoviny scedíme, dáme do misy, pokvapkáme trochou olivového oleja a premiešame. Pridáme opečený baklažán a premiešame. Podľa chuti môžeme ešte osoliť a okoreniť.
-
4
Cestoviny rozdelíme na taniere, pridáme syr a nakoniec posypeme šalátom. Ihneď podávame.
Bon Apétit