Mlieko spolu s ovsenými vločkami privedieme do varu. Po minúte odstavíme a prikryté necháme cca 5 minút odstáť. Potom primiešame med a škoricu.
Ovsená kaša s jablkami
Raňajky, v podobe lahodnej ovsenej kaše korunovanej jemne skaramelizovanými jabĺčkami, budete mať hotové raz-dva.

POSLAŤ RECEPT NA MAIL
Url adresa receptu sa odošle na mail, ktorý zadáte. Ak ste prihlasení, je automaticky
predvyplnený Váš azet mail.
Zatvoriť
Ingrediencie
-
250 mlmlieko
-
7 PLovsené vločky
-
2 PLmed
-
1/4 ČLmletá škorica
-
1 ksjablko
-
1.5 PLmaslo
-
hnedý cukor
Postup
-
1
-
2
Jablko umyjeme, zbavíme jadierok a nakrájame na mesiačiky. Na panvici alebo v hrnci necháme rozpustiť maslo, pridáme jablká a posypeme trochou hnedého cukru. Približne 5 minút necháme dusiť a jemne skaramelizovať. Miešame.
-
3
Pripravíme si dve misky, do ktorých rozdelíme pripravenú kašu. Následne na ňu rozdelíme jabĺčka a podávame.
Bon Apétit