Karfiol rozlámeme na menšie ružičky, cibuľku nasekáme nadrobno, zemiaky ošúpeme a nakrájame na menšie kocky.
Korenisté zemiaky s karfiolom (Aloo Gobi)
Zemiaky, karfiol, cibuľka a zopár indických korenín vytvoria chutné a rýchle jedlo, ktoré si budete radi pripravovať znova a znova a...

POSLAŤ RECEPT NA MAIL
Url adresa receptu sa odošle na mail, ktorý zadáte. Ak ste prihlasení, je automaticky
predvyplnený Váš azet mail.
Zatvoriť
Ingrediencie
-
1 ksčervená cibuľa
-
1 kskarfiol
-
3 ksväčšie zemiaky
-
1 PLdrvená rasca
-
1 PLčerstvo nastrúhaný zázvor
-
1 PLkurkuma
-
1/2 PLmleté čili
-
2 PLsójová omáčka
-
1 hrsťčerstvý koriander
-
3 dlvoda
Postup
-
1
-
2
Do väčšej panvice pridáme cibuľu, zalejeme ju asi 1 dcl vody a varíme kým nezmäkne. K variacej sa cibuľke postupne pridávame koreniny: rascu, zázvor, kurkumu a čili. Zalejeme ďalšou vodou (2 dcl), dobre premiešame a pridáme karfiol a zemiaky. Zakryté varíme približne 25 minút, kým zelenina nezmäkne.
-
3
Nakoniec dosolíme sójovou omáčkou a zasypeme nasekaným koriandrom.
Bon Apétit