Mäso si nakrájame na plátky, ktoré zľahka naklepeme a následne osolíme a okoreníme.
Černohorský rezeň
Neviete sa rozhodnúť, či na obed pripraviť zemiakové placky alebo bravčové rezne? Jednoduchá odpoveď. Pripravte si chutné bravčové rezne ukryté v zemiakovom cestíčku.

POSLAŤ RECEPT NA MAIL
Url adresa receptu sa odošle na mail, ktorý zadáte. Ak ste prihlasení, je automaticky
predvyplnený Váš azet mail.
Zatvoriť
Ingrediencie
-
1 kgbravčové karé
-
500 gzemiaky
-
2 ksvajce
-
3 strúčikycesnak
-
1 kscibuľa
-
3 PLhladká múka
-
podľa chutisoľ
-
podľa chutimleté čierne korenie
-
podľa chutimletý kmín
-
podľa chutimajoránka
-
olej na vyprážanie
-
hladká múka na obaľovanie
-
strúhaný syr na posypanie
Postup
-
1
-
2
Cibuľu a cesnak ošúpeme, pokrájame na drobno a spolu s 1 vajíčkom rozmixujeme. Zemiaky nastrúhame na jemno, pridáme rozmixovanú cibuľu s cesnakom, vajíčko, múku a podľa chuti soľ, mleté čierne korenie, mletý kmín a majoránku. Všetko spolu dobre premiešame.
Múku pridávame postupne - podľa potreby môžeme ubrať alebo pridať.
-
3
Rezne obalíme v hladkej múke a následne v zemiakovom cestíčku. Takto pripravené rezne vyprážame v rozhorúčenom oleji. Pred podávaním môžeme ešte posypať strúhaným syrom.
Bon Apétit