Máte chuť na niečo konkrétne?

Domáci banánový termix

Popučené banány sú základom šťavnatých pečených dezertov či jedinou ingredienciou potrebnou na prípravu skvelej zmrzliny a dnes poslúžia ako skvelá príchuť domáceho termixu.  

Príprava
5min
Úprava
0min
Porcie
4

Ingrediencie

  • 2 ks
    zrelé banány
  • 250 ml
    smotana 16%
  • 250 g
    tvaroh jemný
  •  
    práškový cukor na osladenie

Postup

  • 1

    Ošúpané banány vložíme do väčšej misky a vidličkou ich popučíme na kašu.

  • 2

    Následne k banánom primiešame metličkou kyslú smotanu a ručným šľahačom zašľaháme aj tvaroh.

  • 3

    Ochutnáme a podľa chuti prípadne dosladíme práškovým cukrom.

  • 4

    Termix rozdelíme do misiek alebo pohárikov a uložíme na hodinku do chladničky.

Bon Apétit
Ohodnoťte recept
Pridajte na nástenku